Woningbouw

Het uitgangspunt voor Van Laar in de woningbouw is om ‘een duurzaam "thuis" te creëren met comfort en kwaliteit’. Het kan hierbij gaan om het bouwen van een (luxe) unieke vrijstaande woningen, villa's, landhuizen of om projectmatige woningbouw in de koopsector voor verschillende doelgroepen.

 

Unieke vrijstaande woning

In dit segment is sprake van unieke woningen die op wens van de opdrachtgever worden ontworpen. Totaal maatwerk, welke vaak in bouwteam worden uitgevoerd en wij dus vanaf het eerste schetsontwerp bij het project zijn betrokken. Als bouwteam partner zullen wij u goed adviseren en er aan bijdragen dat uw wensen worden vertaald naar uw "droomhuis".

 

Projectmatig

Bouwbedrijf Van Laar bouwt ook woningen op projectbasis, waarbij het uitgangspunt is om voor ieder budget een passend aanbod te maken met een hoge mate van flexibiliteit als het erom gaat de wensen van de koper te vervullen. Dat kan alleen als de realisatie met passie gebeurt.

 

In de projectmatige woningbouw bedienen we verschillende doelgroepen als: starters, senioren, mindervaliden, vrijesectorwoningen (2/1 kap, vrijstaand) en appartementen. De projecten worden gerealiseerd door de combinatie van een slim bouwsysteem en een toekomstgericht uitgekiend basisontwerp met een veel ruimte voor keuzemogelijkheden. Deze keuzepakketten maken het mogelijk de woning aan te passen aan uw specifieke wensen.

 

Daarnaast is ook hier het uitgangspunt; "het bouwen van een duurzame woning met een hoge kwaliteit en een bijzondere uitstraling".

Meer weten?

Voer uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!