Verbouw

Een verbouwing vervult vaak een grootte wens waar al langer over is nagedacht. Ook bij verbouw vindt Van Laar een professionele aanpak belangrijk.

 

De medewerkers van Van Laar hebben oor en oog voor uw specifieke wensen bij uw verbouwplannen. Ons contactpersoon inventariseert samen met u de wensen en bekijkt in nauw overleg wat mogelijk is. Wij  adviseren u ook met betrekking tot vergunningen,  regelgeving van de overheid, energetische en onderhoudsvoordelige oplossingen. Vervolgens ontvangt u een heldere en goed gespecificeerde offerte en een duidelijke overeenkomst, zodat onaangename verassingen zijn uitgesloten.

 

Een goede voorbereiding en planning zijn essentieel om te zorgen voor een minimale overlast. Onze uitvoerende medewerkers zijn flexibel en houden rekening met uw actuele situatie, zodat u tijdens de verbouwing zo min mogelijk hinder ondervindt. Deze zorgvuldige manier van werken garandeert een optimale samenwerking en de beste resultaten.

 

Daarnaast draagt  gestructureerd overleg bij aan de continuïteit en bent u steeds goed geïnformeerd. U kunt dus altijd rekenen op een goede samenwerking en een kwaliteitsproduct, dat past binnen het gestelde budget en wordt uitgevoerd binnen de afgesproken bouwtijd.

 

Meer weten?

Voer uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!