Renovatie sanitairruimte en nieuwbouw trafo ruimtes bij QolorTech te Vaassen


Bij Qolortech op industrieterrein Het Eekterveld in Vaassen heeft Bouwbedrijf Van Laar de sanitairruimtes verbouwt en gemoderniseerd. Daarnaast zijn ten behoeve van de uitbreiding van de activiteiten van Qolortech een 2-tal nieuwe trafo ruimtes gebouwd.

 

Modern

Deze personeelsvoorziening bestaat uit nieuwe en uitgebreide ruimten met; douches, toiletten en kleedruimten voorzien van lockers, voor het productiepersoneel. Het geheel heeft een mooie en moderne uitstraling gekregen door de gemaakte keuzes in wandtegels, gietvloer, sanitair en de inrichting van de kleedruimten.

Er is een nieuw systeemplafond aangebracht welke is voorzien van armaturen met duurzame ledverlichting.
De toepassing van eigentijdse gietvloeren, die makkelijk zijn schoon te houden, dragen bij aan een plezierig gebruik. Er is ook een wasruimte gerealiseerd voor het wassen van de kleding en in de kleedruimten zijn naast de  moderne lockers ook maatwerkkasten gemaakt voor kleding, schoeisel, wasmanden en handdoeken.

 

Traforuimten

Bouwbedrijf Van Laar heeft vervolgens twee nieuwe traforuimten gerealiseerd. De nieuwe traforuimten bevinden zich aan de noordzijde van het pand aan de Radeweg 3. Deze traforuimtes zijn gebouwd ten behoeve van de uitbreiding van de activiteiten in de fabriek.

 

Architect: Van der Poel Architecten Epe