Herstel brandschade publieksbalie gemeente Heerde

Op een vrijdagavond in september woedde er een brand in het gemeentehuis van Heerde. Daarbij ging de binneninrichting, meubels en ICT van de publieksbalie totaal verloren. Vijf maanden na de brand, hebben alle medewerkers weer een lach op hun gezicht en is er niets meer van enige schade te zien. In samenwerking met andere partners werd  Bouwbedrijf Van Laar ingeschakeld om de brandschade te herstellen.

 

Een klus die we met regelmaat tegenkomen, het herstellen van brandschade. Nadat het trieste gegeven van het getroffen zijn door brand is verwerkt, moet vervolgens vaak snel worden ingespeeld om het betreffende gebouw weer zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen.

 

Dat speelde ook voor het gemeentehuis in Heerde, maar hier is ook direct gekeken wat er met een nieuwe inrichting kan worden verbetert ten opzichte van de oude situatie. Zo zijn er, onder andere, bij het bepalen van de nieuwe wanden, plafonds en balie keuzes gemaakt waar de medewerkers en bezoekers nog beter mee worden geholpen.

 

Wanneer u het gemeentehuis van Heerde binnenloopt, ziet u een indrukwekkend grote, glazen wand met kozijnen en deuren die daarin fraai zijn verwerkt. De glaswand draagt bij aan een beter ruimtelijk effect. Het is een echte blikvanger geworden.

 


Terug naar 'Werken'