Verbouw Modehuis Vaessen te Oldebroek

Modehuis Vaessen is een begrip in de regio rond Oldebroek. Door de realisatie van een prachtige, frisse en moderne modezaak uitstraling aan zowel de binnen als buitenzijde draagt bij aan de versterking van imago. Het modehuis is van binnen totaal gestript, waarna aan het bouwkundige casco diverse  aanpassingen zijn uitgevoerd aan vloeren en wanden om de gewenste uitstraling inclusief grote vide mogelijk te maken. De voorgevel is totaal vernieuwd, waarbij ook de maatvoering is aangepast. De buitengevels zijn voorzien van nieuw stucwerk.

 

Bij het ontwerp is een aantrekkelijke, kwalitatieve en strakke uitstraling uitgangspunt geweest. Dit komt in diverse details naar voren zoals onder andere in de trap, de kozijnen en de afwerking van de buitenzijde. Er is door alle betrokkenen veel aandacht besteed aan de uitvoering van de details om die ontwerp uitgangspunten ook goed tot hun recht te laten komen. Architect en de opdrachtgever zijn over die aandacht voor de kwaliteit en het behaalde resultaat zeer te spreken.

 

Zoals gebruikelijk bij de verbouw van winkels was er ook hier sprake van een gedetailleerde planning waaraan de betrokken partijen zich conformeerden. Door een goede samenwerking tussen de bouwteam partners hebben ook de aanpassingen, die tijdens de bouw nog naar voren kwamen, geen invloed gehad op een goed procesverloop en de uiteindelijke opleverdatum.

 

Ontwerp: ABOG Architecten Velp


Terug naar 'Utiliteitsbouw'