Dhr. Visser; opdrachtgever Gemeente Heerde

HEERDE - Op een vrijdagavond in september woedde er een brand in het gemeentehuis van Heerde. Daarbij ging de binneninrichting, meubels en ICT van de publieksbalie totaal verloren. Vijf maanden na de brand, hebben alle medewerkers weer een lach op hun gezicht en is er niets meer van enige schade te zien. In samenwerking met andere partners werd  Bouwbedrijf Van Laar ingeschakeld om de brandschade te herstellen.

 

Na de verwerking van het getroffen zijn door een brand, ging gemeente Heerde in overleg met de bouwpartners kijken naar hoe de nieuwe inrichting verbeterd kon worden ten opzichte van de oude situatie. Zo zijn onder andere bij het bepalen van de nieuwe wanden, plafonds en balie keuzes gemaakt waar de medewerkers en bezoekers nog beter mee worden geholpen.

 

Wanneer u het gemeentehuis van Heerde binnenloopt, ziet u een indrukwekkend grote, glazen wand met kozijnen en deuren die daarin fraai zijn verwerkt. De glaswand draagt bij aan een beter ruimtelijk effect. Het is een echte blikvanger geworden.

 

Het herstel is recent afgerond. Onze opdrachtgever Dhr. M. Visser deelt, namens de gemeente Heerde, zijn mening over ons bedrijf: Van Laar is een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf. Als wij weer een opdracht hebben, zullen we zeker een offerte aanvragen’. 


Terug naar 'Over Ons'