Dhr. van den Berg; directeur Van Den Berg Beheer BV

In opdracht van Van Den Berg Beheer BV heeft Bouw- en aannemingsbedrijf Van Laar BV een nieuw bedrijfspand gebouwd aan de Griftsemolenweg 34 in Vaassen, waarin de bedrijven Wassink BV, Vervoort BV en De Beuk Werkbankenfabriek BV zijn ondergebracht. De samenwerking is tot stand gekomen door de combinatie van uw gerenommeerde naam als aannemer in Vaassen en omstreken en de ideeën die u ons aandroeg.

 

Uitgangspunt

Voor bovengenoemde bedrijven waren wij op zoek naar een deskundige aannemer. Ons budget hield ons eraan om tot scherpe onderhandelingen te komen. Na een selectie van drie lokale bedrijven en een externe partij, zijn wij met uw bedrijf tot overeenstemming gekomen. Onze voorkeur werd duidelijk toen u in de eerste opzet met een extra plan kwam. Van dat initiatief waren wij gecharmeerd maar niet direct overtuigd. Toch heeft dit plan ons op andere gedachten gebracht en ook in de verdere gesprekken liet u ons blijken ver met ons te willen meedenken. Uw voorstel zoveel mogelijk bedrijven uit Vaassen en directe omgeving te laten meeprofiteren was een doorslagpunt voor ons.

 

Aanpak

Onze aanpak resulteerde erin dat de coördinatie die normaliter door de aannemer wordt gedaan, ook deels door ons zelf werd uitgevoerd. Deze aanpak was enerzijds om directe input van de partijen te krijgen en zo tot gefundeerde keuzen te komen, anderzijds om binnen budget te kunnen blijven werken. Wij noemden dit 'het nieuwe bouwen'. Uw zorg om de juiste afstemming was een terechte, maar doordat wij tijdig met iedereen om tafel gingen en doordat uw medewerkers flexibel, meegaand en initiatiefrijk bleken, is dit vlekkeloos verlopen. De voortvarendheid waarmee alles is gegaan, waarderen wij.

 

Bouw

Ons terrein, ca. 2.400 m2 groot, is bebouwd met een bedrijfshal van totaal ca. 980 m2, bestaande uit drie werkplaatsen, een hal van ca. 700 m2 en, gescheiden door een brandwerende wand, een kantoorgedeelte en een showroom. Het kantoorgedeelte is opgebouwd uit een vliesgevel, met begane grond en verdieping. Achter het pand heeft u een ruime carport gebouwd voor de auto's en voor algemene opslag. In het plan werd voldoende parkeergelegenheid aangehouden aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Het gehele traject van tekenwerk, offerte, vergunningaanvragen, begeleiding, planning, levering, herstelzaken is tussen augustus 2012 tot en mei 2013 met enthousiasme door u uitgevoerd. Uw aandacht voor een nette bouwplaats viel ons daarbij op. Ook na oplevering heeft u aandacht gehad voor nazorg, waarvoor onze dank.

 

Uitstraling en werkgenot

Wij werken nu een jaar in het pand en merken dat we nog elke dag tevreden zijn met de gemaakte keuzen voor voldoende daglicht, ruime opzet en de juiste materialen. Dit alles heeft geleid tot een prettige werkomgeving.

 

Tot slot

Het gehele project is gerealiseerd binnen het gestelde budget, binnen het gevraagde tijdsbestek. Alles is in relatieve rust en orde uitgevoerd. Voor zover wij begrepen hebben, waren ook de samenwerkende partijen tevreden. Wij kunnen u nageven dat u een deskundig partner bent geweest om onze nieuwbouw te kunnen realiseren, nogmaals onze complimenten en onze dank daarvoor.


Terug naar 'Over Ons'