Nanno Busker, Certified Networker en klant van Van Laar

Hierbij verstrek ik, Nanno Busker, graag een aanbeveling naar aanleiding van de door Bouw- en aannemingsbedrijf Van Laar b.v. uitgevoerde werkzaamheden. Van Laar heeft een helder betoog over hun werkwijze. Bij deze laat ik weten zeer tevreden te zijn over de werkzaamheden verricht door Bouw- en aannemingsbedrijf Van Laar en kan ik ook bevestigen dat het verhaal klopt met de praktijk.

 

Van Laar en een aantal onderaannemers zijn een kleine 10 weken bezig geweest met de verbouwing van onze woning. De verbouwing betrof de sloop van de bestaande garage. Deze ruimte samen met een deel van de tuin vormen de nieuwe aanbouw.

 

De hele bouw hebben we, naast de uitvoerende mensen, contact gehad met één aanspreekpunt, de projectmanager. Deze reageerde altijd snel en adequaat op telefoon en mail van onze kant. Een keer in de week vond een overleg plaats over de voortgang en werden een aantal punten besproken. Door de medewerkers wordt constructief meegedacht. Wanneer zij af willen wijken van de tekeningen wordt dit toegelicht en worden de alternatieven besproken.

 

Er werd erg netjes gewerkt door de partijen. Bij thuiskomst waren wij verbaasd als er toch nog eens een schroef lag (dit gebeurde namelijk nooit).

De verbouwing is heel erg meegevallen en dit is voor het grootste deel te danken aan de manier waarop de medewerkers van Van Laar te werk gingen.

Mocht één van u bouwplannen hebben, en of dat nu gaat om een slot, of een heel bouwproject dan beveel ik jullie van harte Van Laar aan.

Laten bouwen of verbouwen? Beter bouwen of verbouwen? Bouw en vertrouw op Van Laar!


Terug naar 'Over Ons'