Wij zijn weer volop aan de slag!


WAPENVELD: De bouwvak is weer voorbij en op de diverse bouwplaatsen wordt weer flink gewerkt. Daarnaast hebben wij in de vakantie een aantal schades ontvangen die wij voor onze klanten zo snel mogelijk proberen op te lossen en is het aantal nieuwe aanvragen en opdrachten mooi doorgelopen. Wij kijken terug op een fijne zomervakantie en vooruit naar een tijd waarin we met elkaar weer verder bouwen aan mooie projecten. Ook hebben wij voor de komende tijd een aantal belangrijke punten op de agenda staan. Zo hebben wij binnenkort 2 cursusdagen zodat iedereen binnen ons bedrijf zijn heftruckcertificaat kan halen of verlengen, staat er voor oktober de jaarlijkse VCA-audit op de planning en hebben wij in oktober ons bedrijfsuitje met de personeelsvereniging. 

 

Dat onze projecten uiteenlopend zijn blijkt wel weer uit de lijst die de revue passeert bij het opstarten na de vakantie. Zo zijn we deze week alweer volop aan de slag met onder andere: de nieuwbouw van een bijeenkomstgebouw in Kampen, de transformatie van een kantoor naar appartementen in Zeewolde, de uitbreiding van een basisschool in Epe, de uitbreiding van de Albert Heijn in Vaassen, de nieuwbouw van een atelier en carport in Wapenveld, de restauratie van een monumentale stal en de nieuwbouw van een onder kelderde schuur in Apeldoorn, de renovatie van een monumentale boerderij in Emst, de renovatie van de kantoorvleugel bij Paleis Het Loo en diverse onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Mooie projecten met veel diversiteit waar wij weer met frisse energie mee aan de slag zijn.

 

Voor de uitvoering van onze projecten zijn wij nog opzoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Zo hebben wij vacatures voor:

  • Werkvoorbereider/uitvoerder
  • Projectmanager
  • Timmerman
  • Leerling timmerman

 

Wil jij werken bij een bedrijf met korte lijnen en aandacht voor elkaar? Bekijk dan snel onze vacatures!