Verbouw woning Heerde


HEERDE: Bouwbedrijf van Laar is in Heerde gestart met de verbouw en het verduurzamen van een vrijstaande woning. Een mooi project waarbij een levensloopbestendige woning wordt gerealiseerd die weer klaar is voor de toekomst.

 

Samen met de opdrachtgever is in bouwteam vorig jaar gestart met het uitwerken van het plan en het afwegen van de verschillende mogelijkheden en opties. Na de bouwvak zijn wij daadwerkelijk gestart met de realisatie.

 

Nadat de woning volledig was gestript, kon er gestart worden met het aanpassen van de constructie om zo de nieuwe indeling op de begane grond te kunnen realiseren. Vervolgens is de woning aan de binnenzijde gereed gemaakt om een nieuwe geïsoleerde begane grondvloer te storten van schuimbeton. Nadat de vloer was gestort is de woning rondom voorzien van nieuwe kozijnen en buitendeuren. Deze zullen voorzien worden van triple-beglazing. 

 

Omdat de kap aan de buitenzijde nog goed was en beschikt over een houten beschot is er voor gekozen om deze aan de binnenzijde volledig te isoleren. De slaapkamers en badkamer boven worden daarmee ook opnieuw afgetimmerd en voorzien van nieuwe binnen kozijnen en deuren.

 

Op de begane grond zal een gastentoilet, badkamer, slaapkamer en openkeuken met woonkamer worden gerealiseerd. Deze worden compleet voorzien van nieuw installatiewerk en vloerverwarming. De ruimtes worden straks saus klaar opgeleverd zodat de opdrachtgever alleen nog zelf een vloer hoeft te leggen en het schilderwerk hoeft te doen.

 

Alles bij elkaar een flinke renovatie/verbouw waar wij ons vakmanschap goed kunnen laten zien. Wij werken naar een prachtig resultaat waar de opdrachtgever straks weer jaren plezier van kan hebben.