Verbouw woning Abeltasmanstraat te Zwolle


ZWOLLE: De bewoners van deze woning in Zwolle liepen er tegenaan dat de vliering onvoldoende benut kon worden. Bouwbedrijf Van Laar is daarom benaderd om samen met de opdrachtgever om de vliering bij de woning te betrekken. Door onder andere het ontbreken van een vaste trap en beperkte vrije hoogte was de ruimte alleen te gebruiken als bergzolder.

 

De ruimte werd voorheen gebruikt als bergzolder en de wens lag er om hier een volwaardige slaapkamer te realiseren. Hiervoor was het nodig om een vaste trap naar zolder te maken en een dakkapel te plaatsen. Bouwbedrijf Van Laar is daarom in mei gestart om deze wens voor de opdrachtgevers te realiseren. De ruimtes worden vervolgens volledig afgewerkt en voorzien van elektrische voorzieningen, verwarming en washoek. 

 

Naast de verbouw op de zolder worden ook de badkamer en het gastentoilet volledig gerenoveerd. Ook worden er in de overige vertrekken de nodige werkzaamheden uitgevoerd om het wooncomfort te verbeteren en de woning te moderniseren. 

 

Een mooie klus met als doel het wooncomfort te vergroten, de woning mee te laten groeien met het gezin en een fijn thuis te creëren voor de bewoners!