VCA-Certificering wederom verlengt


WAPENVELD: Met trots kunnen wij zeggen dat ons VCA-certificaat weer met 3 jaar is verlengd. Onze prioriteit ligt bij kwaliteit, aandacht voor het milieu en de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en iedereen die met ons werkt. Het verlengen van dit certificaat is daarom een mooie bevestiging van de wijze waarop wij al jaren binnen ons bedrijf continue aandacht hebben voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Wat is VCA?

VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het heeft als doel om binnen ons bedrijf en op onze bouwlocaties en werkplekken meer veiligheidsbewustzijn te creëren en risico’s te verminderen. Deze VCA certificering is een voortdurend proces en een werkwijze waar wij blijven werken aan verbetering en het verminderen van incidenten, ongevallen en milieuschade.

 

Het voordeel voor u?

Dit VCA-certificaat is een bevestiging dat wij werken volgens de nieuwste eisen die gesteld worden aan veiligheid, milieu en kwaliteit. Kiest u voor Bouwbedrijf van Laar dan kiest u voor veiligheid en kwaliteit. Het VCA-certificaat wordt voor 3 jaar toegekend, waarbij jaarlijks een controle-audit zal plaatsvinden of er conform de voorschriften gewerkt wordt.