Start uitbreiding Albert Heijn Vaassen


VAASSEN: deze week is Bouwbedrijf Van Laar gestart met de uitbreiding/verbouw van de Albert Heijn in Vaassen. Wegens ruimtetekort is besloten om het bestaande pand uit te breiden.

 

Door een steeds grotere vraag naar ruimte hebben zij samen met Bouwkundig Ontwerpbureau De Jong uit Vaassen een plan uitgewerkt om tot uitbreiding van het magazijn te komen. Vervolgens is Bouwbedrijf Van Laar benaderd voor de realisatie en heeft zij deze opdracht verworven. De uitbreiding wordt gerealiseerd aan de achterzijde van Lokaal Vaassen waar voorheen Bakkerij Van der Kwast was gevestigd. 

 

Voor de vakantie wordt er een start gemaakt met het aanbrengen van tijdelijke voorzieningen om in de winkel de overlast te beperken. Daarna zullen de sloop- en saneringswerkzaamheden plaatsvinden en zullen de voorbereidingen voor het grondwerk worden verricht.

 

Na de bouwvak zal er verder worden gegaan met het realiseren van de complete aanbouw zodat die ruim voor de kerst zal worden opgeleverd. Deze werkzaamheden bestaan uit; een fundering op heipalen, een extra zware betonnen begane grondvloer, een staalconstructie voorzien van sandwich gevelementen, een betonnen dakvloer, het installatiewerk en de afwerking binnen met onder andere een robuuste tegelvloer.

 

Architect: De Jong bouwkundig ontwerpbureau