Start nieuwbouw vrijstaande woning te Vaassen


VAASSEN – In de serie van al 2 projecten die wij in het centrum van Vaassen uitvoeren, kunnen wij nu mededelen dat wij ook met een 3e project in het centrum van Vaassen zijn gestart. Het betreft een nieuwbouw van een vrijstaande woning die op de plaats komt van de oude pastorie van de Hervormde kerk, welke gelegen is aan de Torenstraat in Vaassen. Hiermee loopt het project bijna parallel aan de realisatie van het Nieuw Kerkelijk Centrum welke aan dezelfde straat is gelegen.

 

Na een intensieve bouwteamperiode waarin in samenwerking met Artec Architecten uit Apeldoorn en de opdrachtgever het ontwerp tot stand is gekomen, kunnen we nu melden dat de sloopwerkzaamheden bijna zijn afgerond en we dus echt met de bouw kunnen gaan starten.

 

Bouwbedrijf van Laar verzorgt de totale realisatie van deze woning inclusief de asbestsanering en sloop van de oude pastorie. De woning bevat een aantal hele mooie items als het gaat om duurzaamheid en heeft naast een slaapkamer en badkamer op de begane grond ook nog een ruime verdieping en vliering.

 

De sloop zal deze week worden afgerond, waarna wij volgende week de verdere voorbereidingen gaan treffen. Begin februari zullen we de fundering realiseren waarna de woning echt de lucht in zal gaan. De verwachting is dat de woning nog voor de zomervakantie compleet inclusief met stukadoorswerk, schilderwerk, behangwerk en een deel van de stoffering opgeleverd kan worden aan de opdrachtgever. Wij werken hierbij wederom samen met diverse lokale partijen om samen een prachtig eindresultaat neer te gaan zetten.

 

Ontwerp: Architectenbureau Artec