Start nieuwbouw 6 2-1 kapwoningen Emst


EMST – Er staan weer 6 gloednieuwe casco’s in ons WooonHeerlijk systeem aan de Oranjeweg in Emst. Alle 6 de woningen zijn verkocht en worden op maat gebouwd voor de verschillende kopers. Deze 6 twee-onder-één-kapwoningen zijn een mooie toevoeging in ons plan ‘Gelders Kwartier’.
 
De woningen worden gebouwd volgens ons WoonHeerlijk-concept. Dit houdt in dat de woningen met een prefab bouwsysteem worden gebouwd. De kopers van deze woningen genieten het voordeel dat de woningen in enkele weken worden gerealiseerd, maar het concept zorg vooral voor lage gebruikskosten voor zowel energie als onderhoud en de woningen staan voor kwaliteit door toepassing van goede materialen en installatietechniek van kwaliteit. De woningen hebben extra hoge isolatiewaarden, triple beglazing, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning.
 
Nadat de woningen volledig in 3D zijn uitgewerkt en alle maatwerkopties van de kopers hierin zijn verwerkt, is er gestart met de productie van de casco’s.
 
Voor de bouwvak zullen de woningen volledig wind- en waterdicht zijn en zullen de steigers voor het metselwerk er grotendeels bij staan. Na de bouwvak zal er gestart worden met het gevelmetselwerk en de verdere afwerking van de woningen. De oplevering zal medio Oktober plaatsvinden.