Start aanpassen gevel Albert Heijn Vaassen


VAASSEN: Begin december is Bouwbedrijf van Laar gestart met het aanpassen van de gevel bij de Albert Heijn in Vaassen, hiermee is fase 2 van de uitbreiding van start gegaan. Omdat de huidige winkel uit zijn jasje groeit en er een Gall&Gall bij komt, is er besloten om de winkel uit te breiden.

 

Nadat fase 1, de uitbreiding van het magazijn door Bouwbedrijf van Laar is afgerond, is er gestart met het aanpassen van de gevel en de interne wijzigingen die nodig zijn om straks de hele winkel te verbouwen. Met de nieuwe indeling van de winkel en de komst van de Gall&Gall was het nodig om de entree te verplaatsen. Met deze entree verplaatsing is een hele nieuwe gevel-indeling gemaakt door Bouwontwerp de Jong uit Vaassen. Bouwbedrijf van Laar voert deze werkzaamheden nu uit en deze bestaan uit het verbouwen van de voorgevel, het maken van een nieuwe entree en het vervangen van de aluminium puien.

 

Tijdens deze werkzaamheden blijft de winkel gewoon geopend. De werkzaamheden zijn zo afgestemd dat het winkelend publiek hier zo min mogelijk last van heeft. De sloopwerkzaamheden zijn intussen in volle gang en na de kerstvakantie zal er verder gegaan worden met het aanpassen van het metselwerk en de bouwkundige voorzieningen voor de kozijnen.

 

Als extra toevoeging komt er een ingang voor de Albert Heijn aan de Dorpsstraat. Dit is op de plek waar voorheen de Etos zat. Op die manier wordt het voor het winkelend publiek vanaf de Dorpsstraat makkelijker om de Albert Heijn in te gaan.

 

In februari zullen de werkzaamheden opgeleverd worden zodat de Albert Heijn verder kan met het verwezenlijken van hun plannen. Die bestaan uit het compleet vernieuwen van de winkel, dus er gaat flink wat veranderen. Er komt meer ruimte voor de klant; zoals ruime gangpaden.

 

Dierck-Jan Gommers: ‘Wij vinden het belangrijk dat klanten ruimte ervaren’

 

Ook het assortiment wordt uitgebreid, vooral de versafdeling, denk aan; dagverse sushi of het zelf persen van jus d’orange. Maar eigenlijk worden alle afdelingen verruimd, ‘er komt nog meer keuze’.

Een trotse Gommers vertelt ons: ‘De winkel in Vaassen wordt uniek, met heel veel verse producten en inspiratie om een goede maaltijd klaar te maken. Voor elke portemonnee. We gaan diverse kookdemo’s geven in de winkel, ter inspiratie. En ook qua verduurzamen is ons pand straks klaar voor de toekomst, met onder andere zonnepanelen’.

 

 

‘Als je straks binnen komt, kijk je achterin de winkel door de ramen naar de Dorpsstraat. Het betrekken van de winkel met de Dorpsstraat, met een koffiehoek en een kinderhoek, moet klanten trekken. En om het compleet te maken, komt er een Gall&Gall aan de parkeerplaatszijde’.

 

Bron: Vaassen Actief