Renovatie Volvo Meppel


Meppel: Bouwbedrijf Van Laar is eind vorig jaar gestart om de showroom en werkplaats van Volvo Nieuwenhuijse in Meppel te renoveren naar het nieuwe Volvo Personal Service (VPS) concept. In een korte tijd worden zowel de werkplaats als de showroom gerenoveerd om vervolgens weer helemaal aan de eigentijdse standaard van Volvo te voldoen.

 

Volvo Personal Service (VPS)

Bij Volvo Nieuwenhuijse werken ze volgens een nieuwe werkwijze, namelijk Volvo Personal Service (VPS). Een innovatieve werkwijze waarin de klant altijd een vast aanspreekpunt heeft. Samen met uw technisch adviseur worden de uit te voeren werkzaamheden besproken. Voor Nieuwenhuijse is de beste service ook de meest persoonlijke service.

Meer informatie vindt u op: https://www.nieuwenhuijse.nl/volvo-personal-service/

 

Showroom

De showroom is allereerst gestript en ondergaat naast een deel renovatiewerk ook een grote onderhoudsbeurt, zo worden de plafonds aangepast, komt er nieuwe verlichting, de koffie-hoek wordt gerenoveerd, afwerkvloeren worden vernieuwd, de balie en kantoren worden gewijzigd, het schilderwerk wordt uitgevoerd en de inrichting wordt aangepast.

 

Werkplaats

De werkplaats wordt ingedeeld volgens het nieuwe VPS systeem. Dit betekent dat de werkplaats voor een deel opnieuw wordt ingedeeld. De werkplekken worden voorzien van de zogenoemde VPS wanden waar de monteurs overzichtelijk hun gereedschap hebben, maar ook een computerzuil om alles vast te leggen. Verder wordt de werkplaats voorzien van nieuwe bruggen, nieuwe apparatuur en wordt de vloer voorzien van een nieuwe coating.

 

Planning

Na een zorgvuldige voorbereiding samen met alle betrokken partijen, realiseert bouwbedrijf Van Laar deze renovatie in een zo kort mogelijke doorlooptijd om de overlast voor klanten en medewerkers zoveel mogelijk te beperken.