Renovatie jaren “30 woning te Kampen


KAMPEN: Bouwbedrijf van Laar is eind november gestart met wederom een mooie renovatie klus. Ditmaal is het een dijkwoning gelegen aan de rand van een jaren 30 wijk in de mooie Hanzestad Kampen.

 

 

Het betreft een renovatie waarbij bouwbedrijf van Laar wederom in een vroeg stadium bij betrokken is. Samen met Mijn Woondiensten, die de bouwbegeleiding doet, is er een plan gemaakt waarbij er vervolgens snel van plan naar uitvoering geschakeld kon worden, nadat de opdrachtgevers de sleutel van de woning hadden gekregen.

 

 

Deze grondige renovatie bestaat uit het renoveren van de gehele binnenzijde van de woning inclusief installaties, badkamer, toiletten en keuken. Hierbij wordt de indeling grondig over de kop gehaald zodat de ruimtes beter aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners.

Het casco blijft daarbij ook niet ongemoeid, waarbij natuurlijk goed naar de duurzaamheid is gekeken. Zo worden alle gevelkozijnen vervangen, wordt de spouw gevuld en wordt het platte dak opgewaardeerd door deze te voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking. Om dit geheel netjes af te werken wordt de woning voorzien van nieuwe dakranden en komen er pv-panelen op de nieuwe dakbedekking.

 

 

De woning wordt volledig afgewerkt inclusief het stukadoor- en schilderwerk. De vloeren worden voorzien van PVC. De woonkamer krijgt een nieuwe openhaard.

 

 

Eind februari is het de bedoeling om dit geheel op te leveren, zodat de opdrachtgevers kunnen genieten van een duurzame en gerenoveerde jaren ’30 woning.