Renovatie en verbouw vrijstaande bungalow te Vaassen


VAASSEN: Bouwbedrijf Van Laar heeft de renovatie en verbouw van deze vrijstaande bungalow in opdracht gekregen. Samen met de opdrachtgever, architect en installateur is er gezocht naar een haalbaar plan om deze woning weer te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Dit voortraject is succesvol afgerond en daarom zal direct na de kerstvakantie gestart worden met de uitvoering van de werkzaamheden.

 

De wensen van de opdrachtgever bestaan onder andere uit het vergroten van de keuken, het realiseren van een nieuwe badkamer, het aanpassen van de kamers en het upgraden van de schil. De bestaande garage wordt daarom deels bij de keuken aangetrokken. Hiervoor wordt een doorbraak gemaakt en het dak van de aanbouw opgehoogd. Ook komt er een hoekraam om een mooi uitzicht vanuit de keuken te creëren. De kap van de woning wordt volledig vernieuwd en geïsoleerd en daarmee wordt ook de gevelbekleding vervangen en onderhoud aan de carport verricht.

 

Intern worden de vertrekken en de installaties gemoderniseerd. De hal krijgt een moderne uitstraling met aan de kop in de woonkamer een steellook deur. De hal wordt voorzien van een nieuwe vloer en een nieuwe afwerking. Aan deze hal grenzen de kamers die ook gerenoveerd worden. Zo wordt de slaapkamer vergroot om een inbouwkast te realiseren en worden de badkamer en het gastentoilet naar een andere positie gebracht en vernieuwd. Medio april zullen we de complete metamorfose opleveren.