Personeelsuitje


TWELLO:  Zaterdag 10 juni was het eindelijk weer zover. Het jaarlijkse personeelsuitje van Bouwbedrijf van Laar. Van te voren werd er al weken druk met elkaar gesproken over wat we dit jaar zouden gaan doen. Zoals gebruikelijk is de locatie en het programma altijd een grote verrassing tot op de dag zelf.

 

Op zaterdagochtend kreeg iedereen via whatsapp te horen waar we verwacht werden ’s middags. Dit keer werden we verwacht aan de Rijksstraatweg 58 in Twello, bij Linthorst culinair. We werden ontvangen met een kop koffie of thee en iets lekkers. Na een openingswoordje door de pv commissie waarin het programma werd uitgelegd, gingen we van start.

 

De eerste activiteit was Archery tag, een spel met pijl en boog, waarin je in teams tegen elkaar gaat strijden. De pijl heeft een zachte voorkant en je speelt met een helm op. Zo kun je prima je collega raken in het spel zonder deze pijn te doen. Na de uitleg van het spel werden we in drie teams onder verdeeld. Team blauw, rood en zwart gingen de strijd aan tegen elkaar. Na een paar fanatieke potjes gespeeld te hebben werd team zwart de trotse winnaar. Zij ontvingen een  toepasselijke prijs op deze warme dag, een leuk waterpistool. Na deze sportieve activiteit konden we allemaal bijkomen onder het genot van een lekker hapje en koud drankje.

 

Daarna gingen we van start met de volgende activiteit, een ware kookworkshop. Zo werden er lekkere salades en sausjes bereid. En voor op de barbecue kipspiesjes, gehaktrolletjes, zalm en nog veel meer lekkers. Nadat iedereen klaar was met het bereiden van al dit lekkers hadden we een heerlijk buffet van onze eigen gemaakte lekkernijen en hebben hier allemaal lekker van gegeten.

 

Het was weer een zeer geslaagd en zonnig personeelsfeest waarbij we veel plezier hebben beleefd met zijn allen. De datum voor volgend jaar is alweer geprikt en kijken we nu alweer naar uit. We gaan dus op naar ons feest in juni 2024.