Personeelsfeest Bouwbedrijf Van Laar


HARDERWIJK: Na ruim 2 jaar was het zaterdag 16 oktober 2021 eindelijk weer zover, ons personeelsuitje. We konden gelukkig weer met collega’s en hun partners op stap. Fijn om elkaar zo informeel te ontmoeten en bij te kunnen praten. Wat hebben we dat gemist in de afgelopen periode.

 

De middag begon met een ontvangst waarbij koffie en gebak niet mocht ontbreken. De nieuwsgierigheid was groot, want niemand wist nog wat we gingen doen. De vertegenwoordigers van de personeelsvereniging begonnen met een openingswoordje, waarbij de dankbaarheid werd uitgesproken dat we eindelijk weer met de collega’s en partners wat leuks konden gaan doen! Vervolgens werd het programma bekend gemaakt en zijn we gestart met de Escape the City tour. Onderweg naar buiten kwam het zonnetje er al heerlijk door dus alle ingrediënten voor een mooi buiten programma waren aanwezig. Lopend door Harderwijk hebben we deze prachtige stad mogen bewonderen waar we al diverse projecten hebben mogen realiseren. De Escape the City tour bestond uit allerlei verschillende opdrachten die er uiteindelijk toe moesten leiden om de geheime uitgang te vinden. Een geslaagde tour waarbij er naast enige competitie ook tijd was om wat meer te leren over de historie van Harderwijk en onze hersenen te voorzien van enige gymnastiek.

 

Iedereen heeft de geheime uitgang bereikt en daarmee was onze missie geslaagd. Inmiddels was de eetlust wel gewekt na al het lopen en denken, dus terug bij de startlocatie stond er een heerlijk buffet op ons te wachten. Als afsluiting een lekkere ijstaart met vuurwerk en ons prachtige logo Bouwbedrijf van Laar “Passie voor Bouwen”.

We hopen in 2022 weer een mooi personeelsuitje te kunnen organiseren.