Oplevering W.G. van de Hulstschool Epe


Epe: Vorige week maandag was het een heugelijk moment, de oplevering van de W.G. van de Hulstschool. Na een bouwperiode van een aantal maanden is het zover, de uitbreiding van de W.G. van de Hulstschool in Epe is gereed.

 

In september 2021 werd Bouwbedrijf Van Laar benaderd door de Stichting Procon voor de uitbreiding van de W.G. van de Hulstschool in Epe. De basisschool kampte met ruimtegebrek om die reden schakelden zij Van de Poel Architecten in om een ontwerp te maken van het bestaande gebouw.

 

De bouw werd gestart in het voorjaar van dit jaar en is vorige week maandag volgens planning opgeleverd. Nadat alles doorlopen is met de opdrachtgever werd de oplevering van de W.G. van de Hulstschool gevierd onder het genot van een kopje koffie en een mooie taart.

 

De school is een stuk ruimer geworden en door de materialen die hergebruikt konden worden is er een mooie aansluiting op het bestaande schoolgebouw ontstaan. Wij vinden dat de uitbreiding van het schoolgebouw goed gelukt is en zijn blij dat we door het hergebruik van de materialen ook nog ons steentje hebben bijgedragen aan het milieu.

 

Wij willen de opdrachtgever bedanken voor de fijne samenwerking en wensen de kinderen en leerkrachten veel (leer)plezier in de uitgebreide school.