Nieuwe aanbouw/verbouw opdracht in Zwolle


Nieuwe aanbouw/verbouw opdracht in Zwolle

 

Zwolle: Van een opdrachtgever in Zwolle heeft Bouwbedrijf van Laar de opdracht mogen ontvangen voor het uitbreiden en verduurzamen van een bestaande vrijstaande woning. De bouw wordt begeleid door FD bouwzaken en het ontwerp is gemaakt door Bouwtektuur.

 

De oude uitbreiding die in de afgelopen jaren is gaan verzakken wordt door bouwbedrijf van Laar gesloopt en vervangen door een grotere uitbreiding met een andere indeling waarbij meer licht en ruimte wordt gecreëerd in de woonkamer annex leef keuken.

 

De uitbreiding wordt voorzien van een mossedum dak en krijgt een moderne uitstraling. Deze moderne uitstraling wordt ook doorgetrokken naar de woning, die tevens ook wordt voorzien van nieuwe HR++ beglazing. Daarnaast wordt de bestaande schuine kapconstructie voorzien van afgewerkte isolatie platen en zullen er pv panelen aangebracht worden. Om de woning optimaal te isoleren worden de bestaande spouwmuren ook voorzien van spouwisolatie.

 

De woning wordt voorzien van een lucht-water warmtepomp die zorgt voor de verwarming van de woning doormiddel van vloerverwarming.

 

Met al deze ingrepen zal de woning in zijn geheel een behoorlijke sprong maken met het energielabel.

 

Om het geheel compleet te maken qua uitstraling wordt de gevelbekleding ook vervangen en wordt de woning aan de binnenzijde volledig geschilderd en gestoffeerd.

 

De planning is dat deze prachtige en straks complete woning komend najaar opgeleverd gaat worden. Een mooie klus waarbij wij ons vakmanschap en passie voor bouwen goed kunnen laten zien en wij de opdrachtgever kunnen ontzorgen met een totaalpakket.