Moderne uitbouw in Vaassen


VAASSEN: In de wijk de Berkenoord heeft Bouwbedrijf van Laar een moderne uitbouw gerealiseerd zodat de opdrachtgever een mooie woonkeuken kon realiseren. Na het gezamenlijk uitwerken van de plannen is vorig jaar gestart met de realisatie van deze aanbouw die nu de oplevering nadert. Naast de aanbouw is ook de naastgelegen berging verbouwd, de dakbedekking vervangen en een overkapping gerealiseerd. Weer een prachtige bouwteamklus die wij mochten realiseren.

 

Het begon met de wens van de opdrachtgever om een grotere keuken te realiseren. Nadat een ontwerper hiernaar had gekeken, hebben wij samen met de klant de wensen verder vormgegeven. Dit vertaald zich in een aanbouw aan de achterzijde van de woning waardoor het keukenoppervlak meer dan verdubbeld. De aanbouw is opgetrokken in houtskelet en voorzien van peilpuien wat veel licht met zich mee brengt. Aan de buitenzijde is de aanbouw voorzien van een donkere plint met daarboven licht stukadoorswerk wat aansluit bij het karakter van de woning. Aan de binnenzijde is de aanbouw volledig modern afgewerkt inclusief keramische tegelvloer en prachtige moderne keuken. Aan de zijkant is de uitbouw voorzien van een groot overstek zodat je bij een regenbui droog naar binnen kan lopen.

 

De indeling is met deze aanbouw ook gewijzigd. Zo is er vanuit de berging een nieuwe doorgang gekomen de keuken in en is de bestaande doorgang en kast komen te vervallen. De naastgelegen berging is aangepast zodat hier een opstelling gemaakt kan worden voor de nodige apparatuur. Omdat het daglicht via de zijgevel is komen te vervallen, is er in de achtergevel een nieuw kozijn geplaatst. Om ook aan de voorzijde via de garage droog binnen te komen is ook hier een groot overstek gecreëerd en is de totale dakbedekking van de berging/garage vervangen.

 

Het geheel is compleet door Bouwbedrijf van Laar gerealiseerd inclusief de afwerkingen, het schilderwerk en het complete installatiewerk.

 

Wij wensen de opdrachtgevers veel woonplezier in hun gemoderniseerde woning!