Personeelsuitje


BUSSLOO: Zaterdag 8 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje van Bouwbedrijf van Laar. Van te voren werd er al weken druk met elkaar gesproken over wat we dit jaar zouden gaan doen. Zoals gebruikelijk is de locatie en het programma altijd een grote verrassing tot op de dag zelf.

 

Op zaterdagochtend kreeg iedereen via whatsapp te horen waar we verwacht werden ’s middags. Dit keer werden we verwacht aan de Withagenweg 17, bij Multi Fun Bussloo. We werden ontvangen met een kop koffie of thee en een lekker stukje appeltaart met slagroom.

 

De activiteit voor deze dag was Pitch & Putt. We werden in groepjes gedeeld en er werd een teamleider aangewezen. Nadat we een uitleg hadden gekregen over de activiteit konden we van start gaan om de 18 holes langs te gaan.

 

Nadat we allemaal genoten hadden van een lekker drankje en iedereen weer terug was van de activiteit, werden de winnaars bekend gemaakt. Het winnende team ontving een mooie trofee. Daarna hebben we samen genoten van een lekkere barbecue.

 

Het was weer een zeer geslaagd personeelsfeest waarbij we veel plezier hebben beleefd met zijn allen. Via deze weg willen wij de PV organisatie, dan ook hartelijk bedanken voor het organiseren van dit leuke uitje.