Jaarlijks personeelsuitje


EMST:  Op zaterdag 15 oktober 2022 was het dan eindelijk weer zover. Het jaarlijkse personeelsuitje van Bouwbedrijf van Laar. Van te voren werd er al weken druk met elkaar gesproken over wat we dit jaar zouden gaan doen. Zoals gebruikelijk, is de locatie en het programma altijd een grote verrassing tot op de dag zelf.

 

In de ochtend kreeg iedereen via whatsapp te horen waar we verwacht werden ’s middags. Dit jaar was het ’t Smallert in Emst. Bij aankomst werden we ontvangen bij de forellenkwekerij met een kop koffie of thee en een heerlijke koek. Na een openingswoordje door de pv commissie waarin het programma werd uitgelegd, vertrokken we op 2 grote familieskelters voor een tocht door het mooie buitengebied van Emst. Het motregende een beetje, maar als bouwmensen zijn we wel wat gewend. Dus vol goede moed trapten we de uitgezette route van 8 km.

 

Halverwege was er bij het Kievitsveld een korte onderbreking waarbij het harde trappen beloont werd met een hapje en een drankje. Tijdens deze tussenstop was het een mooi moment om eens rustig met iedereen bij te praten. Na allemaal de buik weer goed gevuld te hebben, konden we onze weg vervolgen voor de laatste etappe.

 

Na onze tocht kwamen we wel wat bezweet terug bij ’t Smallert. Daar hadden we een borreluurtje en gingen we ondertussen flink aan de slag met 5 ronden Pubquiz. De club werd verdeelt in 6 groepen om vervolgens fanatiek tegen elkaar te strijden. De vragen die voorbij kwamen gingen over muziek, sport, films, actualiteiten en introductie stukjes van tv programma’s. Hoewel iedereen zeer gefocust was om het beste resultaat te behalen was er ook zeker de gelegenheid om een aantal hilarische momenten te creëren en werden sommige muzieknummers vrolijk meegezongen. De sfeer zat er daarmee goed in en we zouden haast vergeten dat er gestreden moest worden voor een forel. De winnende groep kreeg namelijk een forel mee naar huis.

 

Na het quizzen was het tijd voor het eten. Een heerlijk buffet werd voor ons klaargezet waarbij het vlees voor ons werd gebakken op de grote BBQ smoker die buiten stond.

 

Het was weer een zeer geslaagd personeelsfeest waarbij we veel plezier hebben gehad met zijn allen. De datum voor volgend jaar is alweer geprikt en kijken we nu alweer naar uit. We gaan dus op naar ons feest in juni 2023.