Herstelwerkzaamheden Brandschade


Wapenveld: Een brand is natuurlijk erg vervelend, toch draaien wij onze hand er niet voor om ook zulke schades weer vakkundig te herstellen. Zo ook bij een opdrachtgever in Wapenveld, hier hebben wij vorige week de herstelwerkzaamheden van een vervelende schade opgeleverd.

 

Door een brand aan de buitenzijde van de woning werd de gevel behoorlijk beschadigd. Daarnaast ontstond er naast brandschade ook behoorlijk veel rook en roetschade. Een klein brandje met een behoorlijke impact.

 

Bouwbedrijf van Laar heeft de opdracht gekregen om de brandschade vakkundig te herstellen. Eerst zijn de kozijnen, betimmeringen en poeren gesloopt waarna het geheel weer opnieuw is opgebouwd. Daarbij is alles gekopieerd en volledig gemaakt zoals het was, inclusief de dakrand, klossen en gootlijsten. Alles is dus nagemaakt in dezelfde profilering.

 

Door de poeren op te metselen met nieuwe stenen die hetzelfde zijn als de bestaande stenen en het reinigen van de rest van de gevel is weer een strak en compleet geheel ontstaan. Zegt u nou zelf, van de hele schade is toch niks meer te zien?

 

Wij willen de opdrachtgever bedanken voor de fijne samenwerking. Heeft u ook een vervelende schade aan uw gebouw of woonhuis? Neem dan contact met ons op!