Heropening Albert Heijn Vaassen


VAASSEN: Vorige week was het heugelijke moment daar, de heropening van de Albert Heijn in Vaassen. De heropening was niet aan dovemans oren gericht. Voordat de officiële opening daar was stond er al veel publiek bij de entree van de vernieuwde Albert Heijn.

 

De supermarkt heeft van binnen en buiten een metamorfose ondergaan en is met ruim 250 vierkante meter behoorlijk vergroot. Daarnaast werd de Gall & Gall winkel toegevoegd. Tijdens de opening was er een woord van dank voor Bouwbedrijf van Laar, Bouwkundig Ontwerpbureau De Jong en Gelders Service Bedrijf voor hun fantastische gedane werk en professionele samenwerking. Met een  druk op de rode knop werd de winkel officieel geopend.

 

Bij binnenkomst van de supermarkt vallen een aantal zaken op, zoals de brede paden, een goede verlichting en de overzichtelijk uitgestalde producten. Ook het aantal zelfscankassa’s is behoorlijk uitgebreid. Er is bij Albert Heijn nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten. Klanten zijn blij en tevreden met de prachtige winkelruimte en het uitgebreide assortiment.

 

Wij wensen de heer en mevrouw Gommers heel veel succes toe met de vernieuwde winkel.

 

Bron: Vaassen online