Halfjaarlijkse bijeenkomst


Wapenveld: afgelopen vrijdag zijn wij met het hele team van Bouwbedrijf van Laar bij de AkzoNobel te Wapenveld geweest. Hier zijn we begonnen met een gezamenlijke quiz en presentatie over de AkzoNobel en over veiligheid. Daarna kregen we een rondleiding door het bedrijf. Een mooie en leerzame ervaring en leuk om dit met elkaar te mogen doen.

 

Bouwbedrijf van Laar realiseert al jaren diverse projecten voor de AkzoNobel, daarom was dit een mooie gelegenheid om het bedrijf nog eens beter te leren kennen en was het ook leerzaam om te zien hoe AkzoNobel omgaat met bijvoorbeeld veiligheid.

 

Vervolgens gaf Jan-Pieter de halfjaarlijkse presentatie bij het Vrieze’s Erfgoed. Hij nam ons mee in de actualiteiten binnen het bedrijf. Het ging over onderwerpen als: veilig werken, bedrijfsbeleid en de stand van zaken qua projecten. Dit is een vast ritueel wat bij Bouwbedrijf van Laar ieder halfjaar plaats vindt.

 

We hebben deze mooie dag afgesloten met een heerlijk buffet. Onder het eten was er de tijd om met elkaar bij te praten en vooral ook om een gezellige avond met elkaar te hebben.