Even voorstellen.... Mariëtte Burgmeijer


WAPENVELD - Mijn naam is Mariëtte Burgmeijer. Ik ben sinds 1 juni jl. werkzaam bij Bouwbedrijf van Laar als medewerkster projectadministratie en boekhouding. Ik doe dit 3 dagen in de week.

 

Ik woon in het mooie Heerde, buurtschap Hoorn. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

 

Na ruim 20 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze hoop ik gevonden te hebben in de bouwsector.

 

Van Laar is een mooi familiebedrijf die ik al langer van naam ken. Ik zie regelmatig mooie projecten bij mij in de buurt waar Bouwbedrijf van Laar aan het bouwen is, zo ook bij mij om de hoek aan de Vosbergerweg. De mooie appartementen aan de Bonenburgerlaan en de restauratie van Erve IJzerman. Mooi om te zien nu hoe zulke projecten van begin tot eind verlopen en trots dat ik daar binnen het bouwbedrijf onderdeel vanuit mag maken.

 

Ik mag de komende maanden de werkzaamheden van Joke overnemen die per 1 oktober a.s. met pensioen gaat. Ik hoop een aanvulling te zijn voor het bedrijf en met de moderne digitale middelen een goed geordende administratie te hebben waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen.

 

Ik hoop u als klant van dienst te kunnen zijn en zie u graag op kantoor of spreek u via de telefoon.