Even voorstellen.....Chanel


Wapenveld: mijn naam is Chanel van den Belt. Ik ben 17 jaar en zit momenteel in mijn eerste leerjaar van de opleiding Office and Management Support Specialist op het Deltion college.

 

Voor mijn opleiding moet ik 640 uur stage lopen in 20 weken. Maar omdat ik de mogelijkheid heb om de opleiding in twee jaar in plaats van drie jaar te doen is de stage periode gehalveerd. Ik heb ervoor gekozen om mijn stage te volbrengen bij Bouwbedrijf van Laar. Tijdens een kennismakingsgesprek was voor mij de keuze snel gemaakt. De mensen zijn heel vriendelijk en beleefd en er is een leuke werksfeer waardoor ik gekozen heb voor van Laar. Ik loop mijn stage op het kantoor bij Ellen en Mariëtte, hier is het altijd gezellig en ben je nooit uitgepraat. Wat ik erg leuk vind aan het bedrijf is dat geen dag hetzelfde is wat zorgt voor afwisseling, ook het contact met de mensen in de werkplaats of op de bovenverdieping van het kantoor is erg fijn en gezellig. In de pauzes zitten we altijd met de mensen van het kantoor in de kantine en mochten er mensen in de werkplaats bezig zijn schuiven zij uiteraard ook gezellig aan.

 

Samen met Ellen en mijn stagebegeleider Mariëtte doen wij de administratie van het bedrijf. Dit bestaat uit veel verschillende werkzaamheden zoals: het archiveren van werkkaarten of bonnen, email beheren, financiële zaken, opnemen van de telefoon, urenregistratie maar ook het bijwerken van onder andere de website. Ook verzorgen we koffie/thee voor gasten maar zo nu en dan ook voor het aanwezige personeel.

 

Ik hoop u van dienst te kunnen zijn en zie u graag op kantoor of spreek u via de telefoon.