Even voorstellen.... Bert van den Belt


WAPENVELD - Sinds 26 augustus j.l. ben ik in dienst als projectmanager bij Bouwbedrijf van Laar. Mijn naam is Bert van den Belt,

 

Na mijn opleidingen MTS bouwkunde en HBO Bouwtechnische bedrijfskunde mocht ik in 2006 starten bij Bouwbedrijf Van Laar, als eerste werkgever om het geleerde in praktijk te brengen.

De crisis leidde ertoe andere uitdagingen te zoeken en zo mocht ik in de afgelopen jaren ervaringen opdoen bij verschillende andere bedrijven.

Met die bagage ben ik nu weer terug bij mijn eerste werkgever, Bouwbedrijf Van Laar!

 

Het bouwbedrijf heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Het bedrijf heeft zich vol ingezet om bijvoorbeeld het BIM modeleren eigen te maken en worden de nieuwste technieken toegepast wat betreft de verduurzaming van de te (ver)bouwen panden. Ook met het eigen woonconcept, ‘WoonHeerlijk’,denkt  Bouwbedrijf Van Laar vooruit en richt zich op de toekomst.

 

Daarnaast wordt er ook naar het verleden gekeken en is het echte ambacht en de kennis op gebied van monumentale panden nog sterk aanwezig bij de timmerlieden en het aansturend personeel. Met de certificering Kennis en Kunde wordt dit vakmanschap met regelmaat getoetst. Deze restauratie ervaring is vertaald naar de aanpak in het label ‘Prachtig Erfgoed’.  

 

De variatie van werkzaamheden en projecten en de persoonlijke aandacht van het familiebedrijf, die zich tevensal meer dan 85 jaar inzet op maatschappelijk gebied, is mede beslissend geweest om deze stap te nemen, mij weer met passie voor het bouwen in te zetten bij Bouwbedrijf Van Laar.     

 

Ik hoop u dan ook in de toekomst te mogen ontmoeten om samen met elkaar, uw bouwwensente realiseren!