Eindejaarswens en wintersluiting 2020


WAPENVELD - Met de Kerst voor de deur naderen we het einde van een wel heel bijzonder jaar. De lockdown en de gevolgen van de coronacrisis vormen een grote uitdaging voor ons allemaal.

 

Ondanks alles zijn wij erg blij dat de bouw is blijven draaien en dat we ook dit jaar weer mooie projecten hebben mogen realiseren met elkaar en dat we voor volgend jaar weer mooie, nieuwe projecten op stapel hebben staan! Dit in tegenstelling tot bedrijven die het heel erg zwaar hebben nu ze in een 2e lockdown zitten.

 

Wij hopen dat we volgend jaar Corona achter ons kunnen laten en kijken met veel enthousiasme uit naar de projecten waar we in 2021 aan mogen werken!

 

Net als andere jaren zijn wij als bedrijf in de winterperiode ruim twee weken gesloten, namelijk vanaf vrijdagmiddag 18 december tot en met maandag 4 januari. Vanaf dinsdag 5 januari 2021 staan wij graag weer voor u klaar.

 

Is er sprake van een calamiteit dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst tijdens de wintersluiting. Als u ons belt op ons algemene nummer (038-4470956) krijgt u de telefoonnummers waaronder u ons kunt bereiken.

 

Wij wensen u gezegende kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2021 toe!