Dag van de Bouw


Vaassen: Op zaterdag 17 juni was het zover De Dag van de Bouw. Deze dag werd de bouwplaats van het Nieuw Kerkelijk Centrum en de Kerk te Vaassen opengesteld voor publiek. Er was voor jong en oud genoeg te beleven en er waren veel enthousiaste reacties op het vernieuwde gebouw.

 

Door Bouwbedrijf van Laar werden er rondleidingen gegeven door het Nieuw Kerkelijk Centrum en werd uitleg gegeven over hoe het gebouw verduurzaamt en gemoderniseerd is met behoud van de historische waarde aan de buitenzijde. In de kerk stonden de bedrijven opgesteld, waar een ieder zijn vragen kon stellen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

 

Naast Bouwbedrijf van Laar waren er tijdens de Dag van de Bouw ook andere ondernemers aanwezig het Gelders Service Bedrijf,  Van Triest schilder en stoffeerder, GMM luchttechniek en Bouwmensen Apeldoorn. Dus naast dat de verbouw bewonderd kon worden, was het ook mogelijk om deze dag kennis te maken met verschillende bedrijven. Ook voor de kinderen waren er voldoende activiteiten, zo kon erbij de stand van Bouwmensen een ware escaperoom ontcijfert worden en konden zij een eigen prefab vogelhuisje maken.

 

Wij kijken terug op een mooie en geslaagde dag, waarbij wij meer dan 350 bezoekers mochten verwelkomen.