Aanpassingen bedrijfspand


ZWOLLE: Bouwbedrijf van Laar realiseert op de Hessenpoort in Zwolle diverse bouwkundige aanpassingen aan de nieuwe locatie van AXXOR.

 

 

Voor de zomervakantie kwam AXXOR met de vraag bij ons of wij hun konden helpen met hun vraagstuk ten aanzien van de aanpassingen aan hun nieuwe pand. Gezien het korte tijdbestek is er snel geschakeld om met diverse partners tot een plan te komen, waarna we na de bouwvak snel doorgeschakeld zijn richting de realisatie. Dit alles is in nauw overleg gebeurd en met goede bouwteampartners. Hiermee realiseren we dat AXXOR tijdig kan verhuizen en met name met hun machine verhuizingen goed uitkomt.

 

 

Voor het realiseren van de machinefundaties zijn diverse vloerdelen uitgezaagd, gesloopt en zijn daar vervolgens putten in gegraven. De fundaties bestaan uit heipalen met een nieuwe betonconstructie. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe grote branddeuren geplaatst. Hiervoor is de staalconstructie verzwaard en zijn de hulpconstructies gemaakt. Omdat het branddeuren zijn worden deze door Bouwbedrijf van Laar volledig brandwerend afgewerkt. De vloeraansluitingen bij de deuren zijn ook aangepast zodat er met het interne verkeer zonder drempels veilig overheen gereden kan worden.

 

 

Nadat deze werkzaamheden zijn afgerond zal Bouwbedrijf van Laar AXXOR ook van dienst zijn bij het verwijderen van de constructies op de oude locaties, zodat dat weer in originele staat opgeleverd kan worden.

 

 

Al met al een mooi utiliteitsproject met een strakke planning. Wij willen AXXOR hierbij alvast bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.