Nieuwbouw vrijstaande woning Heerde

In het buitengebied van Heerde heeft Bouwbedrijf Van Laar deze prachtige vrijstaande woning gerealiseerd. Deze moderne woning is ontworpen door Artec architecten uit Apeldoorn en gebouwd in het WoonHeerlijk concept.

 

De woning is opgebouwd uit een prefab fundering, kanaalplaatvloeren, betoncasco, prefab kap, houten betimmeringen en traditioneel gevelmetselwerk. Een van de grote voordelen van het WoonHeerlijk bouwsysteem is de snelheid van bouwen. Zo hebben wij deze woning in nog geen 4 maanden gerealiseerd van grondwerk tot oplevering inclusief badkamer, keuken en volledige afwerking aan de binnenzijde. In bouwteam is samen met Artec en de opdrachtgever het ontwerp tot stand gekomen. Vervolgens is de woning volledig in 3D uitgewerkt samen met de co-makers.

 

De woning voldoet volledig aan de eisen van deze tijd en is daarom erg duurzaam. Standaard zijn de woningen tegenwoordig uitgevoerd met een warmtepomp. Daarnaast is deze woning ook uitgevoerd met een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning en een goed geïsoleerde schil.

 

Al met al een vlot proces met een prachtig eindresultaat!

 

Ontwerp: Artec Architecten.


Terug naar 'Nieuwbouw'