Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoren voor Van den Berg Beheer BV te Vaassen

In opdracht van Van Den Berg Beheer BV heeft Bouw- en aannemingsbedrijf Van Laar BV een nieuw bedrijfspand gebouwd aan de Griftsemolenweg 34 in Vaassen, waarin de bedrijven Wassink BV, Vervoort BV en De Beuk Werkbankenfabriek BV zijn ondergebracht.

Door de groei van de ondernemingen was andere huisvesting noodzaak. Door initiatieven te nemen en dicht bij de wensen van de klant te blijven hebben we gezamenlijk met veel bedrijven uit de directe omgeving dit project mogen realiseren.

 

Op het bedrijventerrein Eekterveld is op een kavel van ca. 2.400 m2, een bedrijfshal van totaal ca. 980 m2, bestaande uit drie werkplaatsen, een hal van ca. 700 m2 en, gescheiden door een brandwerende wand, een kantoorgedeelte en een showroom gerealiseerd. De draagconstructie voor het gehele gebouw is een staalconstructie. Het kantoorgedeelte is voorzien van een vliesgevel die voor de begane grond en verdieping langs gaat. De bedrijfshal bestaat uit sandwichpanelen en een staaldak met een witte warmtewerende dakbedekking. Achter de bedrijfsruimte is een ruime carport gebouwd voor de auto's en voor algemene opslag. In het plan is rekening gehouden met parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterzijde van het pand.

 

De ruime en flexibele opzet, goede materialen en voldoende daglicht dragen bij aan een prettige werkomgeving en een stuk vastgoed met waardebehoud voor de toekomst.

 

Ontwerp: Van de Poel architecten Epe


Terug naar 'Nieuwbouw'