2 XL-villa’s Gooikerspark te Deventer (2e fase)

In Deventer staan de prachtig ontworpen en duurzaam gebouwde karakteristieke woningen met een stijlvolle rieten kap. Deze woningen liggen daarnaast midden in het groen, met een uniek uitzicht. Dat geheel maakt de woningen in het Gooikerspark bijzonder en exclusief.

 

Het is de mooiste plek om te wonen in het Gooikerspark en met een ideale zonligging. Deze eXtra Large (XL) riet gedekte villa’s zijn voorzien van een dwarskap die ruimte geeft aan vier ruime slaapkamers en 2 badkamers.

 

De woningen zijn gebouwd volgens het WoonHeerlijk concept van Van Laar en dat betekent, aangepast aan de wensen van de koper, kwalitatief hoogstaand, duurzaam en snel. Het concept bestaat uit een solide casco van beton en in dit plan uitgevoerd met baksteen op de begane grond. De topgevels bestaan uit puien met deels rabatdelen en een riet gedekte kap. De woningen zijn op verschillende manieren uitgevoerd, passend bij de wens van de kopers. Zo zijn er onder andere bij sommige bewoners dwarskappen en kelders geplaatst.

 

Stijlvol maatwerk is het resultaat.

 


Terug naar 'Wonen'