Renovatie/verduurzaming vrijstaande woning Deventer

Bij de aankoop van de woning zien wij vaak dat de wensen van de nieuwe bewoners afwijkend zijn ten opzichte van de oude bewoners. Tevens is het vaak een moment waarop bepaalde zaken die verouderd zijn, aangepakt moeten worden. Anno 2021 is het naast deze zaken ook gebruikelijk om te bekijken hoe de woning verduurzaamd kan worden en in de huidige corona-tijd wordt er ook rekening gehouden met het realiseren van thuiswerkplekken. Zo ook voor deze woning in Deventer.
 

Het begon met een wensenlijst van de toekomstige bewoners die gericht was op het compleet renoveren van de binnenkant van de woning, het realiseren van twee thuiswerkplekken en het verduurzamen van de woning. In bouwteam is samen met de opdrachtgever een plan uitgewerkt om deze woning weer helemaal aan hun eisen en de eisen van deze tijd te laten voldoen. Showrooms zijn bezocht en begin dit jaar zijn we gestart met de renovatie om vervolgens de werkzaamheden strak volgens de planning op te leveren en de bewoners zorgeloos konden verhuizen.

 

Alles heeft geresulteerd in een prachtig project waarbij de woning eerst van binnen grotendeels gestript is, waarbij vervolgens de begane grond volledig is voorzien van vloerverwarming en een nieuwe keramische parketvloer.

 

Aan de voorzijde van de woning is een prachtige nieuwe open keuken gerealiseerd inclusief moderne apparatuur. Het gastentoilet is gemoderniseerd en het complete binnen schilderwerk is opgefrist waarbij ook de binnendeuren zijn vervangen. Op de verdieping zijn aan de zijkant twee grote werkkamers gerealiseerd om het thuiswerken optimaal comfort te geven.

 

Ook is de badkamer die op dezelfde verdieping is gelegen, in een modern jasje gestoken en is er een nieuwe WTW-ventilatie box geplaatst. De verdieping is vervolgens ook volledig opgefrist qua schilderwerk, nieuwe binnendeuren en voorzien van PVC-vloeren.

 

Op het dak van het hoofdgebouw zijn zonnepanelen geplaatst. Met het WTW-ventilatiesysteem, de zonnepanelen en de laag-temperatuurverwarming is deze woning al bijna helemaal gereed om van het gas af te gaan.

 

Bouwbedrijf Van Laar heeft de opdrachtgever compleet ontzorgt door de totale renovatie te verzorgen en deze renovatie daarbij naar volle tevredenheid opgeleverd.

 

 

 

 

 


Terug naar 'Wonen'