Uitbreiding en interne verbouw TP&T te Hattem


HATTEM - De onderneming TP&T is een internationaal opererend bedrijf met drie vestigingen, een Noord-Amerikaanse in Texas in de Verenigde Staten (hoofdvestiging), een Aziatische in Ipoh in Maleisië en een Europese in Hattem in Nederland. Het concern maakt en verhandelt hoogwaardige minerale producten, ontworpen voor gebruik in kunststof, verven & coatings en een breed scala van industriële toepassingen.

Van Laar is dankbaar voor de langjarige relatie met haar opdrachtgever en het ontvangen vertrouwen. Zij heeft al vele uitbreidingen en verbouwingen mogen realiseren. Ook de huidige uitbreidingen en verbouwingen zijn in bouwteam opgepakt. Prachtige projecten waarbij samenwerking, organisatie, planning, vakmanschap en precisie sleutelwoorden zijn.

 

Er vindt een uitbreiding plaats van ruim 1100 m2 bedrijfsruimte met een hoogte van ruim 13 meter. In deze uitbreiding worden 62 boorbalen, 31 betonbalken, monoliet afgewerkte betonvloer van 18 cm dikte en staalconstructie met sandwichpanelen verwerkt.

 

Er wordt een techniekruimte van 2,7 meter breedte aangebracht over de volledige lengte (40 meter) van de langste bestaande bedrijfshal.

 

Daarnaast zijn er nog een weegbrugfundatie en een vloeistofdichte beton bak gemaakt. In de vloeistofdichte bak met een betonvloer van 30 cm dikte zijn de betonopstortingen gemaakt voor de 5 silo's (tankopslag) van ieders 3 meter doorsnee en 8 meter hoogte. Het geheel is gefundeerd op 50 stuks stalen buispalen.

 

Verder worden er nog machinefundaties gerealiseerd die qua maatvoeringen een grote nauwkeurigheid vragen.

Wij hopen gezamenlijk de komende maanden deze projecten te realiseren en daarmee indirect een bijdrage te leveren aan de groei van onze opdrachtgever.