Start verkoop nieuwbouwwoningen Emst


EMST – Binnenkort komen er weer verschillende nieuwbouw woningtypen in Emst in de verkoop. Het gaat daarbij om eengezinswoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kap-woningen voor senioren of kopers die graag een slaap- en badkamer op de begane grond hebben.
Als eerste wordt gestart met de vijf eengezinswoningen aan de Dokter van Gelderweg in Emst, waarna spoedig de andere typen zullen volgen.
Alle woningtypen worden uitgevoerd volgens het woonconcept van Van Laar, wat staat voor comfort, kwaliteit, snelheid en energiezuinig. Daarbij zullen er ruimschoots mogelijkheden worden aangeboden om verschillende groottes van woningen te kiezen en allerlei opties om de woning helemaal te laten aansluiten bij uw wensen. Het resultaat voor u is fijn wonen!
Heeft u interesse voor de nieuwbouw van één van deze typen laat het dan weten aan de makelaars die de verkoop van de bouwplannen zullen verzorgen. Dat zijn Ligtenberg Makelaars uit Vaassen (0578-573003) en De Haan Makelaars uit Epe (0578-613000).