Start bouw WoonHeerlijk woning Zuidbroek


APELDOORN – In de wijk Zuidbroek is Bouwbedrijf Van Laar gestart met de realisatie van een vrijstaande WoonHeerlijk woning. Nog voor de wintersluiting zal het gehele casco staan en de oplevering van deze woning is gepland in het eerste kwartaal van 2018.
 
Samen met architectenbureau Artec en de kopers van deze kavel in Apeldoorn is een woning ontworpen geheel naar wens van de opdrachtgever. Zo is de woning voorzien van een geïsoleerde garage, extra grote woonkamer, verdiepingshoge kozijnen, voor extra daglicht en zicht en een strakke moderne uitstraling door een verholen-goot constructie en vlakke pannen. De comfortabele WoonHeerlijk woning is zeer goed kierdicht en voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem met wartme-terug-winning, kortom; klaar voor de toekomst!
 
Na het voorbereidingstraject, middels een bouwteamsamenwerking, is de woning volledig in 3D BIM uitgewerkt en geprefabriceerd. Hierdoor ligt de kwaliteit hoog en kan er een korte bouwtijd worden gerealiseerd.
 
Voor de kerstvakantie zal het casco van deze woning staan. Na de wintersluiting zal de woning verder worden afgebouwd en in het eerste kwartaal van 2018 zal de woning worden opgeleverd.
 
Heeft u ook interesse in een vrijstaande toekomstgerichte nieuwbouwwoning, samengesteld geheel naar uw wensen? Kijk dan op http://www.woon-heerlijk.nl of bel met 038-4470956.
 
 
Architect: Architectenbureau Artec