Met swingtrike over de Veluwe


WISSEL - Op zaterdag 29 augustus 2015 vond het jaarlijkse personeelsuitje plaats bij Van Laar. In een ontspannen sfeer, en met koffie en gebak, verzamelden de medewerkers met partners zich bij de Vossenberg in Wissel bij Epe. Vandaar uit werd met swingtrikes en scooters een prachtige route afgelegd over de Veluwe.

 

De swingtrike is en milieuvriendelijk persoonlijk vervoermiddel dat elektrisch wordt aangedreven. Je staat er rechtop op en kunt er bochten mee maken door te sturen en tegelijkertijd je lichaamsgewicht te verplaatsen. Voor degenen die deze driewielers wat te eng vonden waren de wat bekendere scooters met picknickmant een prima alternatief.

 

De route werd aangegeven door een draaiboekje met foto's van de verschillende afslagen. Door deze te volgen werden plekken in de omgeving aangedaan zoals, Tongeren, het verscholen dorp en de Gortelse heide. Op de parkeerplaats in Gortel vond een tussenstop plaats om te genieten van het heerlijke Roosenboom ijs.

 

Het weer werkte perfect mee en dus was het bij terugkomst met een drankje in de zon op het dakterras heerlijk nagenieten. Nagepraat werd er over de prachtige omgeving en het geluk dat er was dat één van de scooters uiteindelijk toch weer aan de praat werd gekregen nadat deze was stilgevallen.

 

Binnen werd in die tussentijd een mooi buffet klaargezet, wat een ieder zich vervolgens liet smaken. Zo konden allen goed gevuld en in opperbeste stemming weer huiswaarts keren.