Oplevering in Emst is feest voor bewoners


Emst – Woensdag 18 mei 2016 werden de eerste woningen uit het blok van 5 aan de Dokter van Gelderweg in Emst opgeleverd. De woningen die gebouwd zijn met veel keuzemogelijkheden voor de bewoners zijn opgeleverd met gemiddeld 2,5 opleverpuntje per woning. 
 
Voor veel bewoners was het opleveren van een woning nieuw en daarom bood Van Laar de kopers aan om hen te laten bijstaan door Vereniging Eigen Huis. Alle bewoners van deze mooie nieuwe woningen maakten daar dankbaar gebruik van. Want een oplevering van een woning hoort een feest te zijn. En dat was het ook! De bewoners kunnen ook nog eens zeggen dat ze in de eerste woningen gaan wonen die uitgevoerd zijn ons vernieuwde prefab bouwsysteem. Het is op dit moment een van de meest innovatieve bouwsystemen waarbij in de fabriek alle leidingen al in de vloeren en wanden zijn opgenomen en door de tolerantie van bijna NUL, de elementen optimaal aansluiten op elkaar.
Wat betreft de kwaliteit van de luchtdichtheid scoren deze woningen dus ook bijzonder goed. Middels blowerdoor-test werd bevestigd dat er veel aandacht is geschonken aan een nauwkeurige uitvoering van de bouwkundige en installatietechnische aansluitingen. Uit de meting werd duidelijk dat er zelfs onder de Qv-waarde van 0,15, dus onder de Passiefhuis drempel, werd gescoord. De gemeten waarde haalt dus de hoogste eisen die op dit moment denkbaar zijn.
Dat is mooi meegenomen voor de kersverse eigenaren, want dat betekent extreem lage energieverliezen door naden en kieren. Een lage energierekening en klaar voor de toekomst!
 
Van Laar wenst de bewoners veel woongenot in hun nieuwe woningen! Heeft u interesse in de verkoopprojecten van Van Laar, kijk dan op www.vanlaar.nl/te-koop of neem eens contact met ons op.